Oletko valmis rakentamaan itsellesi markkinointisysteemin, joka toimii autopilotilla 24/7/365? Myös silloin kun Sinä nukut ja lomailet.

 • Tiesithän, että Youtube on Suomen ja koko maailman toiseksi suosituin sivusto? Suosituin on Google sekä Suomessa että globaalisti. (Lähde: Alexa, 3.5.2016)
 • Tiesithän, että Google omistaa YouTuben?
 • Tiesithän, että Sinun YouTube -videosi voi olla Googlen orgaanisissa hakutuloksissa etusivulla, jos pelaat korttisi oikein?
 • Tiesithän, että videoiden avulla Sinun on mahdollista tavoittaa (ja auttaa) enemmän ihmisiä kuin ikinä koskaan muuten
 • Tiesithän, että ihmiset etsivät Youtubesta paljon muutakin kuin kivoja kissavideoita? Eikä ihme. Video on tavattoman tehokas viestintäväline ja sen suosio kasvaa hurjaa vauhtia:

Pysähdy hetkeksi ja mieti, mitä näkyvyys Googlen etusivulla merkitsisi Sinun yrityksellesi? 

Ja heti jäitä hattuun: jos koetat rankata videosi kovasti kilpailluilla hakusanoilla, se ei välttämättä onnistu ilman maksullista mainontaa, mutta Youtubessa on kätevää se, että pystyt tekemään maksullisen mainonnan kohdentamisen laserintarkasti. Pystyt halutessasi esimerkiksi valitsemaan, minkä videoiden eteen laitat mainoksesi. Tiedäthän ne useimmiten pelkästään ärsyttävät mainokset, jotka pyörivät ennen varsinaisia videoita ja useimmiten vain odotat kuumeisesti, että pääset klikkaamaan "ohita mainos" -nappia. Tämä johtunee siitä, että isoilla yrityksillä taitaa olla varaa mainostaa ilman kummempia kohdentamisia. Youtube -mainostaminen on lapsenkengissä ja siksi se on vielä halpaa. Nyt jos koskaan kannattaa siis hypätä mukaan junaan. Mutta ensin pitää saada niitä videoita tehtyä.

Mutku ei pienyrittäjällä ole rahaa videotuotantoihin...

Jep. Videotuotannot ovat kalliita. Hinnat ovat monissa tapauksissa tarjouspyyntöjen takana, mutta esimerkiksi GoFinland on onnistunut paketoimaan videotuotannot selkeäksi hinnastoksi:

Jos Sinulla on varaa ulkoistaa videotuotanto, niin anna palaa! Mutta jos ei ole, niin älä hyvä immeinen lykkää videomarkkinoinnin aloittamista sen takia!

Älypuhelimen kameralla ja opettelemalla hieman videoeditointia ilmaisohjelmilla (esim. Windows Movie Maker tai iMovie) pärjää jo usein pitkälle, jos sisältö on timanttia. Mutta muista, että visuaalisesti upeakaan video ei riitä tai ainakaan siitä ei ole hirveästi hyötyä, jos  sen näkevät vain sukulaisesi ja kaverisi. Itse asiassa monesti bisnesvideoiden tekemisessä tuntuu usein unohtuvan se tärkein eli avainsanatutkimus ja hakukoneoptimointi.

Jos kaipaat apua tähän prosessiin, tämä jatkokurssi on Sinulle. Minun tavoitteeni on, että kurssin aikana rakennat itsellesi mm. videoiden avulla systeemin, jonka avulla automatisoit liidien hankkimisen. Toisin sanoen opit rakentamaan itsellesi vaikka pienen armeijan myyntimiehiä, jotka tekevät väsymättä työtään myös silloin, kun Sinä nukut ja lomailet. 

Tällä verkkokurssilla opit...

mm. seuraavia asioita:

 • opit tsekkaamaan Googlen Avainsanasuunnittelijalla ja muutamalla muulla työkalulla, mitä avainsanoja kannattaa käyttää videoissasi ja tekemään videosi käsikirjoituksen sen mukaisesti.
 • opit tekemään videoosi intron ja outron Canvalla sekä tietysti myös esimerkiksi kanavabannerin Youtubeen ja videon pikkukuvan (eli thumbnailin) joka muuten näkyy myös Googlen hakutuloksissa eli siihen kannattaa panostaa. Canva on ihan huippu selainpohjainen työkalu, jolla voit tehdä kaikkea muutakin visuaalista markkinointimateriaalia, kuten Facebook -mainoksia ja blogigrafiikkaa. Muistinko mainita, että tämäkin työkalu on ilmainen?
 • lisäksi neuvon, miten Gimpillä (avoimen lähdekoodin kuvankäsittelyohjelma eli ilmainen)  voit leikata vaikka henkilön tai minkä tahansa objektin irti taustastaan. Tämä on hyödyllinen taito  thumbnaileja ja muuta grafiikkaa tehdessä. 
 • opit lataamaan videosi Youtubeen hakukoneoptimoidusti. Se ei todellakaan riitä, että se videosi vaan ON siellä Youtubessa. Youtubessa on valtavasti sisältöä ja koko ajan pukkaa lisää. Sinun on toimittava systemaattisesti, että potentiaaliset asiakkaasi löytävät tuotteesi/palvelusi sitä etsiessään. 
 • opit tekemään Youtuben Creator Studiossa videoihisi klikattavia linkkejä, joista asiakkaat päätyvät laskeutumissivullesi. Luonnollisestihan tavoitteesi on saada potentiaaliset asiakkaat pois Youtubesta Sinun sivullesi ja siellä sitten saada heidän sähköpostiosoitteensä jatkokommunikointia varten.

Olennaisena osana pakettiin kuuluu tietysti myös videoeditoinnin oppiminen. Jos et ole vielä mukana ilmaisella videoeditoinnin verkkokurssillani, niin kipin kapin ilmoittaumaan. Kyseisen kurssin avulla: 

 • opit kokoamaan kuvatiedostoista ja videonpätkistä videon Windows Movie Makerilla. Opit leikkaamaan turhat pois, tekemään siirtymiä videoklippien ja/tai kuvatiedostojen välille, lisäämään musiikkia, tekstejä, efektejä ja animaatioita... Myös Movie Maker eli suomalaisittain Elokuvatyökalu on ilmainen. 

Mutta jäin siis siihen, että Youtubesta ohjaat liikennettä laskeutumissivullesi. Jos keräät jo sähköpostilistaa, niin tämä on Sinulle jo varmasti tuttua kauraa ja osaat tehdä laskeutumissivun unissasikin + integroida sen sähköpostiohjelmaan. Sinulle siis riittää hyvin edellä mainittu suppeampi kurssi.

Mutta jos tämä on ihan vierasta asiaa, niin suosittelen Sinulle verkkokurssin laajempaa versiota, jonka esittelen seuraavaksi.

Verkkokurssin laajemman version sisältö

Jaa, että miksi ihmeessä Sinä muka tarvitset laskeutumissivuja? Lyhyesti sanottuna laskeutumissivuja voit käyttä esimerkiksi liidien keräämiseen, myyntisivujen tekemiseen ja mihin tahansa muuhun, kun haluat, että asiakkaallasi ei ole mitään muita "häiriötekijöitä" näkyvissään. On vain se yksi sivu. Ei linkkejä sivupalkissa tai navigaatiota tms. näkyvissä.

Ja laskeutumissivulle (ja siitä edelleen sähköpostilistalle) siis ajat liikennettä YouTubesta ja tietysti myös muualta somesta. Sähköpostilistan rakentaminen on puolestaan tärkeää, koska se antaa Sinulle mahdollisuuden kommunikoida nettisivullasi kävijöiden kanssa myöhemminkin. Samalla tietysti rakennat luottamusta ennen kuin alat myymään. Jos et siis vielä käytä laskeutumissivuja + kerää sähköpostilistaa, niin nyt on korkea aika aloittaa.

Tämä kurssin laajempi versio on siis omistettu Sinulle, joka tarvitset jeesiä laskeutumissivujen tekemiseen ja niiden integroimiseen sähköpostiohjelmaan + autoresponderiin. Ihan siksi, että saat koko tämän automatisoidun liidienkeruusysteemin kerralla kuntoon vaikka tekninen osaaminen ei olisi vahvuuksiasi. 

Tällä laajemmalla kurssilla opit aiemmin mainitun lisäksi:

 • opit hankkimaan domainin ja hostauksen (SiteGround, maksaa 3,95 €/kk, alv. 0%)
 • opit asentamaan WordPressin
 • opit asentamaan lisäosia eli plugareita WordPressiin 
 • opit tekemään laskeutumissivun Thrive Landing Pages -plugarilla. Ko. plugari on kertamaksuinen (67 dollaria, alv. 0%). 
 • Thrive Landing Pages plugariin kuuluu myös Thrive Content Builder (TCB), minkä ansiosta voit keskittyä sisällön luomiseen, sen sijaan, että repisit hiuksia päästäsi teknisen säätämisen kanssa. Usko pois WordPressin käyttö ilman WYSIWYG -editoria repii hermoja ja vie aikaa vaikka osaisit koodatakin. Saati sitten, jos et osaa koodata. Itselleni ThriveThemes -tuoteperhe toi ilon sisällön tekemiseen. Ei enää jatkuvaa ja tuskastuttavaa uusien ja yhä uusien plugareiden etsimistä tai koodin sorkkimista. Käytännössä opit siis tällä kurssilla hyödyntämään Thrive Landing Pagesin valmiita mallipohjia ja muokkaamaan niitä "vedä ja pudota" -tekniikalla Thrive Content Builderin avulla. 
 • opit integroimaan laskeutumissivullasi olevan opt in -lomakkeen MailChimp -sähköpostiohjelmaan (voit käyttää ilmaisversiota) ja automatisoimaan digitaalisen lahjuksesi lähettämisen.

Verkkokurssin moduulit

Kaikille yhteiset opinnot:

 • moduuli 1: avainsanatutkimus ja skriptin suunnittelu
 • moduuli 2: Canva & Gimp
 • moduuli 3: videon tekeminen
 • moduuli 4: videon lataaminen hakukoneoptimoidusti Youtubeen ja Youtuben Creator Studion mahdollisuuksien opettelu

Lisäksi verkkokurssin laajan version hankkineille on pari lisämoduulia.

 • moduuli 5: Siteground & Wordpressin asentaminen
 • moduuli 6: Thrive Landing Pages, Thrive Content Builder & MailChimp

Voit käydä kurssin läpi vaikka yhdeltä istumalta, mutta realistinen tavoite voisi olla vaikka moduuli/viikko, joten sillä tahdilla automatisoitu systeemisi on toimintakunnossa kuuden viikon viikon sisällä. 

Kurssin hyödyt pähkinänkuoressa

Kurssilla pidetään koko ajan päämäärä eli automatisoidun liidienkeruusysteemin rakentaminen kirkkaana mielessä. En siis opeta kaikista ohjelmista kaikkea mahdollista vaan ainoastaan ne olennaisimmat toiminnot, joita tarvitset päämääräsi saavuttamiseen. Ja jos jää jotain epäselvää, niin lupaan tehdä täydentävää materiaalia aiheeseen liittyen.

Lyhyesti sanottuna opit rakentamaan itsellesi väsymättömän myyntimiehen tai vaikka kokonaisen armeijan myyntimiehiä eli liudan hakukoneoptimoituja videoita. Kurssin näkökulmana on rakentaa markkinointivideo, mutta luonnollisesti voit hyödyntää oppejasi muutenkin, kuten tehdä Canvalla Facebook -mainoksia ja muuta visuaalista materiaalia sekä yrityksellesi että henkilökohtaiseen käyttöösi.

Kenelle?

Jos yritykselläsi on varaa ulkoistaa videotuotannot JA videomarkkinointi, niin ulkoista hyvä ihminen ja keskity siihen, mitä itse osaat parhaiten. Jos Sinulla ei ole siihen vielä varaa, niin tämä on juuri Sinulle. Ja sitten aikanaan, jos/kun ulkoistat videotuotannon ja -markkinoinnin, niin tiedät, mitä Sinun pitää vaatia.

Mitä tämä verkkokurssi maksaa?

Kurssista on tosiaan suppea (4 moduulia) ja laaja versio (6 moduulia). Tarkempi kuvaus molempien kurssien sisällöstä on luettavissa tältä sivulta.  

Kurssini on  nyt hetkellisesti (pe 23.3.2018 klo 23.59 asti) erikoistarjouksessa. Koodilla "FBHEIMO" saat 100€ alennusta - sekä laajasta, että suppeasta versiosta. Ei yhtään pöllömpi diili Sinun kannalta ottaen huomioon, että kurssilla on myös 60 päivän "rahat takaisin" tyytyväisyystakuu. Sinulla ei siis ole mitään hävittävää, jos päätät vaikka vain kokeilla kurssiani.

Suvi Räisänen

04
Days
12
Hours
16
Minutes
44
Seconds

Videomarkkinoinnin verkkokurssi

(suppea paketti)

 • strateginen avainsanatutkimus
 • Canva -tutoriaali
 • GIMP -vinkki (kuvankäsittelyyn liittyen)
 • videon lataaminen hakukoneoptimoidusti YouTubeen
 • YouTube Creator Studion työkalujen hyödyntäminen liidien keruussa
 • lisäksi Sinulla on mahdollisuus pyytää selventäviä/täydentäviä lisätutoriaaleja, jos jokin jää epäselväksi

verollinen hinta: 370,76 €

Voit maksaa myös osamaksulla (2 erää)

Videomarkkinoinnin verkkokurssi

(laaja paketti)

 • strateginen avainsanatutkimus
 • Canva -tutoriaali
 • GIMP -vinkki (kuvankäsittelyyn liittyen)
 • videon lataaminen hakukoneoptimoidusti YouTubeen
 • YouTube Creator Studion työkalujen hyödyntäminen liidien keruussa
 • Siteground -opastus
 • Wordpressin asentaminen
 • WordPressin lisäosien asentaminen
 • Thrive Landing Pages -opastus
 • Thrive Content Builder -opastus
 • MailChimpin integroiminen "opt-in" -lomakkeeseesi ja liidimagneetin jakelun automatisoiminen.
 • lisäksi Sinulla on mahdollisuus pyytää selventäviä/täydentäviä lisätutoriaaleja, jos jokin jää epäselväksi

verollinen hinta: 494,76 €

Voit maksaa myös osamaksulla (3 erää)

60 PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN -TAKUU

Jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöön, voit pyytää rahasi takaisin 60 päivän sisällä. Laitat vain sähköpostia osoitteeseen help@raisudesign.com ja ilmoitat, että haluat perua ostoksesi. Tulen pyytämään palautetta kurssin jatkokehittämisen kannalta, mutta sen antaminen ei ole pakollista. 
Sinulla ei ole siis mitään hävittävää, jos päätät osallistua tälle kurssille, koska minä otan riskin kokonaan itselleni. Voitettavaa voi sen sijaan olla paljonkin, sillä minun tavoitteeni on, että tämän kurssin tuloksena Sinä opit monistamaan itsesi/myyntimiehesi ja sitä kautta tavoitat enemmän potentiaalisia asiakkaita ja teet myös enemmän myyntiä.

Usein Kysytyt Kysymykset

Sopiiko tämä kurssi myös aloittelijoille?

Jep, kurssi on tarkoitettu nimenomaan aloittelijoille. Näytän kädestä pitäen vaihe vaiheelta, miten käytät eri työkaluja ja ohjelmia. 

Mutta Suvi. Tässähän pitää ottaa monta ohjelmaa haltuun. Ei minulla ole aikaa tähän.

Sinun pitää tosiaan ottaa monta ohjelmaa/työkalua haltuun. Mutta rauhoitu: kaikista ei tarvitse tietää kaikkea. Kurssilla pidetään koko ajan päämäärä eli automatisoidun liidienkeruusysteemin rakentaminen kirkkaana mielessä. En siis opeta kaikista ohjelmista kaikkia toimintoja vaan ainoastaan ne olennaisimmat, joita tarvitset päämääräsi saavuttamiseen.
Olen itse lamautunut monesti verkkokursseihin, joilla on valtava määrä sisältöä. Ilmaista informaatiota on maailma jo tulvillaan. Suorastaan informaatioähkyksi. Itse maksan mielelläni siitä, jos joku on organisoinut tiedon minulle selkeäksi poluksi ja semmoisiksi haukattavankokoisiksi palasiksi. Ja juuri tällaisen verkkokurssin haluan tästä Sinulle tehdä. Lisäksi aion potkia Sinua lempeästi eteenpäin, sillä tiedän, että tätäkin on helppo lykätä. Ja lykätä. Ja lykätä. 

Mutta Suvi. Ei minulla oikeasti ole aikaa tähän. Voinko ostaa sinulta "avaimet käteen" -palvelun?

UPDATE: SYYSKUU 2017. NYT ON NIIN MONTA RAUTAA TULESSA, ETTÄ TÄMÄ "AVAIMET KÄTEEN" PAKETTI EI OLE TÄLLÄ HETKELLÄ SAATAVILLA!!!

Tietysti. Avaimet käteen -paketti maksaa ensimmäisen videon osalta 6 000 €. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero sekä matkakustannukset. 
Jaa, että miksi kannattaa ostaa minulta? Olen katsonut monia visuaalisesti upeita yritysvideoita. Mutta niistä on puuttunut kokonaan se hakukoneoptimointinäkökulma. Sekä se näkökulma, että niillä videoilla rakennettaisiin sähköpostilistaa. Minä lupaan:
 • toimialakohtaisen avainsana-analyysin, jonka pohjalta videon (max. 10 min) käsikirjoitus suunnitellaan
 • yhden ammattilaiskuvaajan
 • videon editoinnin
 • Youtube -kanavasi optimoinnin
 • videon hakukoneoptimoinnin Youtubessa
 • auttaa liidimagneetin ideoimisessa
 • tehdä tarvittaessa yrityksellesi myös laskeutumissivun, johon liikennettä Youtubesta ohjataan. Usko pois. Jos et vielä kerää sähköpostilistaa, niin nyt on korkea aika aloittaa. 
 • automatisoida liidimagneettisi jakelun
Jos tilaat useamman videon samalla kerralla, niin seuraavien videotuotantojen hinta on 2 500 €/kpl. Tähän hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero (sekä matkakulut, jos kuvauksia tehdään useammalla kertaa). Myös kuukausi-/vuosimaksut mahdollisesta laskeutumissivusta ja sähköpostiohjelmasta tulevat asiakkaan maksettaviksi. Matkakulujen osalta mainittakoon, että käytän videokuvaajien verkostoa ja luonnollisesti valitsen maantieteelliseltä sijainniltaan yritystäsi lähimmän kuvaajan. 
Jos tarvitset useamman kuin yhden kuvaajan tai yli 10 minuuttisen videon, niin laita myös siinä tapauksessa sähköpostia tulemaan. Kerro tarkemmat speksit suunnitelmistasi, niin lähetän sitten erillisen tarjouksen. Sähköpostiosoitteeni: suvi@raisudesign.com

Mutta Suvi. Minä inhoan esiintyä videolla.

Riippuu toimialasta, mutta on paljon mahdollisuuksia tehdä myös "kasvottomia" videoita. Voit tehdä videon pelkillä kuvilla. Voit demota ohjelmien käyttöä tallentamalla näyttöäsi (screencast). Voit tehdä tyylikkäät slaidit Canvalla ja selostaa ne omin sanoin. Ainakin itse koen, että saan tällaisista videoista enemmän lisäarvoa kuin pelkästä "puhuvasta päästä".
Mutta joissain tapauksissa se oman persoonan likoon laittaminen on ihan välttämätöntä. Jos haluat vaikkapa jakaa koirakoulutusvinkkejä tai opettaa, miten voit treenata kotona oman kehon painolla, niin niitä on hirveän vaikea demota pelkillä slaideilla. Aina voi harkita sitäkin, että palkkaa vaikka jonkun nuoren keikkatöihin videoita tekemään. Monet nykynuoret tuntuvat olevan kuin kala vedessä kameran edessä. Kaikissa tapauksissa sekään vaihtoehto ei toimi. Muista kuitenkin, että jos videon sisältö on timanttia, niin ainakin minä katson monia juttuja sormien läpi. Ei tarvitse olla hienoja studioita, green screenejä ja kallis kamera. Aitous ja laadukas sisältö purevat aina. 

Tämä kurssi on iso investointi minulle. Kannattaako se?

Kurssin hinta voi tuntua isolta investoinnilta, mutta ajattele sitä siltä kannalta, että saat sen avulla hermojasi menettämättä rakennettua itsellesi reilussa kuukaudessa systeemin, joka työskentelee Sinulle väsymättä 24/7/365. 
Tässä yhteydessä en malta myöskään olla mainitsematta, että maksoin itse reilut 2 000 euroa PELKÄSTÄÄN nettisivujen rakentamisesta vajaat kolme vuotta sitten. Ne oli ihan kauniit, mutta minkä tahansa muutoksen tekeminen oli tavattoman kankeaa. Eikä kukaan neuvonut autuaan tietämätöntä aloittelevaa yrittäjää, että sivujen kannattaisi olla myös konversio-optimoidut ja, että kannattaisi kerätä sähköpostilistaa. Minä olen siis tehnyt pirun kalliita virheitä itse aikoinani, mutta en halua Sinun tekevän niitä. Jos valitset tämän kurssin laajemman version, saat käytännössä samalla arvokasta oppia siihen, miten voit samalla tekniikalla rakentaa koko nettisivustosi Thrive Content Builderilla (laskeutumissivun lisäksi). Siistii!
Ja lisäksi tietysti opit myös systeemin, jota voit monistaa yhä uudelleen ja uudelleen. Ja sehän on olennaisen tärkeää, että Sinulla on niitä videoita useita. Ulkoistettuna palveluna tämä voi tulla kalliiksi pienyrittäjälle, joten siksikin kannattaa opetella tekemään tämä prosessi itse.

Milloin tämä kurssi alkaa?

Verkkokurssi on heti käytettävissäsi.

Missä kurssi pidetään?

Kyseessä on tosiaan verkkokurssi eli voit opiskella missä tahansa ja milloin tahansa Sinulle parhaiten sopii. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden.

Miten kauan verkkokurssi on käytettävissäni

Verkkokurssi on käytettävissäsi kymmenen vuotta eli Sinulla on hyvin aikaa käydä kurssi läpi omaan tahtiisi - askel kerrallaan. Mutta usko minua: kiität itseäsi myöhemmin, jos tartut heti tuumasta toiseen.

Mikä on elämän tarkoitus?

Kiva, kun kysyit. Minun mielestäni elämän tarkoitus on auttaa toisia ihmisiä. Tavalla tai toisella. Minun henkilökohtainen tavoitteeni on tämän kurssin osalta auttaa pienyrittäjiä saamaan äänensä paremmin kuuluviin. Informaatiota on nykyään niin valtavasti, että siihen suorastaan hukkuu ja siten esimerkiksi tavallisella yritysblogilla voi olla pirun vaikea saada ääntään kuuluviin. Siksi kannustan ihan jokaista yrittäjää miettimään, miten voisit hyödyntää videoita omassa toiminnassasi, jos et vielä ole ottanut sitä markkinointiarsenaaliisi.

Muita kysymyksiä?

Paiskaa sähköpostia osoitteeseen help(a)raisudesign.com, niin vastaan Sinulle henkilökohtaisesti ja tietty kysymyksesi saattaa päätyä myös tälle palstalle.

Tilaa verkkokurssi!

Muista hyödyntää erikoistarjous käyttämällä kassalla koodia "FBHEIMO", jolla saat 100€ alennusta - sekä laajasta, että suppeasta versiosta pe 23.3.2018 klo 23.59 asti. 

04
Days
12
Hours
16
Minutes
44
Seconds

Videomarkkinoinnin verkkokurssi

(suppea paketti)

 • strateginen avainsanatutkimus
 • Canva -tutoriaali
 • GIMP -vinkki (kuvankäsittelyyn liittyen)
 • videon lataaminen hakukoneoptimoidusti YouTubeen
 • YouTube Creator Studion työkalujen hyödyntäminen liidien keruussa
 • lisäksi Sinulla on mahdollisuus pyytää selventäviä/täydentäviä lisätutoriaaleja, jos jokin jää epäselväksi

verollinen hinta: 370,76 €

Voit maksaa myös osamaksulla (2 erää)

Videomarkkinoinnin verkkokurssi

(laaja paketti)

 • strateginen avainsanatutkimus
 • Canva -tutoriaali
 • GIMP -vinkki (kuvankäsittelyyn liittyen)
 • videon lataaminen hakukoneoptimoidusti YouTubeen
 • YouTube Creator Studion työkalujen hyödyntäminen liidien keruussa
 • Siteground -opastus
 • Wordpressin asentaminen
 • WordPressin lisäosien asentaminen
 • Thrive Landing Pages -opastus
 • Thrive Content Builder -opastus
 • MailChimpin integroiminen "opt-in" -lomakkeeseesi ja liidimagneetin jakelun automatisoiminen.
 • lisäksi Sinulla on mahdollisuus pyytää selventäviä/täydentäviä lisätutoriaaleja, jos jokin jää epäselväksi

verollinen hinta: 494,76 €

Voit maksaa myös osamaksulla (3 erää)

Siitä törkeästä takuusta vielä...

 Suvi Räisänen 

 kurssin vetäjä 

quote-left

Kurssilla on siis 60 päivän "rahat takaisin" -tyytyväisyystakuu. Toisin sanoen minä otan riskin kokonaan itselleni. Ei pöllömpi diili Sinun kannalta. Hyppää mukaan NYT ja rakenna itsellesi automatisoitu markkinointisysteemi, joka toimii myös silloin, kun Sinä nukut ja lomailet!

Rakkaudella, Suvi